ΗΠΑ

Τραμπ: Δεν νομίζω ότι ο Κιμ Γιόνγκ Ουν θέλει να παρέμβει στις εκλογές μας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι δεν νομίζει πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να παρέμβει στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν του χρόνου και δήλωσε ότι θα εκπλαγεί εάν η Πιονγκγιάνγκ ενεργήσει εχθρικά.

«Θα δούμε για τη Βόρεια Κορέα», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους, μετά την ανακοίνωση του Βορειοκορεάτη πρεσβευτή στα Ηνωμένα Έθνη νωρίτερα σήμερα ότι η αποπυρηνικοποίηση έχει τεθεί εκτός των διαπραγματεύσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Θα εκπλαγώ εάν η Βόρεια Κορέα ενεργήσει εχθρικά», δήλωσε ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο πριν αναχωρήσει για τη Φλόριντα. «Ξέρει ότι έχω εκλογές μπροστά μου, δεν νομίζω ότι θέλει να παρεμβαίνει σε αυτό, αλλά θα πρέπει να δούμε … Νομίζω ότι θα ήθελε να δει κάτι να γίνει. Η σχέση είναι πολύ καλή, όμως υπάρχει κάποια εχθρότητα, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...