Κόσμος

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Εταιρεία έδωσε 10 εκατ. δολάρια σε bonus - έκπληξη στους υπαλλήλους της (βίντεο)


Όταν κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου ετήσιου πάρτι μιας εταιρείας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, μοιράστηκαν κόκκινοι φάκελοι στους υπαλλήλους, κανένας δεν ήξερε τι συμβαίνει και τι περιείχαν.

Έτσι, οι 198 υπάλληλοι της εταιρείας St. John Properties έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άνοιξαν τον φάκελο και είδαν ότι περιείχε bonus - έκπληξη που ανερχόταν κατά μέσο όρο στα 50.000 δολάρια. Ήταν ένα θαύμα των Χριστουγέννων όπως είπαν μερικοί και κανείς δεν είχε υποψιαστεί ότι το αφεντικό ετοίμαζε μια τέτοια κίνηση. Συνολικά, όλα τα bonus ανέρχονται στο ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

"Όταν άνοιξα τον φάκελο, ήμουν σε άρνηση, δεν μπορούσα να το πιστέψω" δήλωσε στο CNN, η Stephanie Ridgway, βοηθός project manager στην εταιρεία.

"Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έβλεπα αυτό που έβλεπα, δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς ένιωσα, ήταν εκπληκτικό και απίστευτο. Είμαι ακόμα σε σοκ. Σου αλλάζει τη ζωή" πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της St. John Properties, Lawrence Maykrantz είπε στο CNN ότι η εταιρεία είχε φτάσει έναν μεγάλο στόχο με την ανάπτυξη 20 εκατομμυρίων τετραγωνικών σε κτηματομεσιτικά, διπλασιάζοντας τα ποσοστά της μέσα σε 14 χρόνια.

"Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους μας που μας βοήθησαν να πετύχουμε τον στόχο μας, και θέλαμε να κάνουμε κάτι μεγάλο" τόνισε ο Maykrantz.

Κάθε υπάλληλος έλαβε χρήματα με βάση τα χρόνια εργασίας του στην εταιρεία. Το μικρότερο ποσό των 100 δολαρίων ήταν για έναν υπάλληλο, ο οποίος προσελήφθη μόλις και δεν είχε καν ξεκινήσει να εργάζεται. Το μεγαλύτερο bonus ήταν 270.000 δολάρια.

"Είναι πραγματικά ένα από τα πιο καταπληκτικά πράγματα που έχω δει στη ζωή μου. Όλοι ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι. Ούρλιαζαν, έκλαιγαν, γελούσαν, αγκαλιάζονταν" ανέφερε ο Πρόεδρος της εταιρείας.

"Έκαναν ουρά για να μας αγκαλιάσουν, να μας φιλήσουν και να σφίξουν το χέρι μας. Ο καθένας μας έλεγε τι επρόκειτο να κάνει με αυτά τα χρήματα. Κάποιοι πλέον δεν έχουν χρέη, αποπλήρωσαν τις πιστωτικές τους κάρτες, τα δάνειά τους, ότι χρωστούσε ο καθένας" συμπλήρωσε.Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, η οποία έχει οκτώ παραρτήματα σε διαφορετικά σημεία στις ΗΠΑ, πλήρωσε τα έξοδα για τις πτήσεις και για το ξενοδοχείο όλων των υπαλλήλων που ήρθαν στην πόλη για το πάρτι.

"Είμαστε τόσο περήφανοι για τους υπαλλήλους μας. Είναι η βάση και ο λόγος της επιτυχίας της εταιρείας μας. Και θέλαμε με έναν εντυπωσιακό τρόπο να τους πούμε ευχαριστώ και νομίζω ότι το πετύχαμε" κατέληξε ο Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης