Αυτοδιοίκηση

Τι γίνεται φέτος με του Χριστουγεννιάτικους στολισμούς; - Σάλος στο Αίγιο: Καλικάντζαροι στη θέση της φάτνης (βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με πανό κατά των «δαιμονικών καλικάντζαρων»

Οργισμένη είναι μεγάλη μερίδα των κατοίκων του Αιγίου από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που επέλεξε φέτος να κάνει ο δήμος στην κεντρική πλατεία, καθώς αντί για το στήσιμο της καθιερωμένης φάτνης, την εμφάνισή τους έκαναν... καλικάντζαροι οι οποίοι φαίνεται να βγαίνουν από τον κορμό ενός δέντρου. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι ο Άγιος Βασίλη έχει τοποθετηθεί σε κάδο ανακύκλωσης.

Σημειώνεται πως η κίνηση του δήμου με την τοποθέτηση του Άγιου Βασίλη σε κάδο ανακύκλωσης είναι στα πλαίσια της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει ο δήμος για τα απορρίμματα.

Όπως μεταδίδει το patrasevents.gr, το οποίο δημοσίευσε τις φωτογραφίες οι καλικάντζαροι έχουν τοποθετηθεί χέρι – χέρι και χορεύουν σε ένα κύκλο, γύρω από ένα μεγάλο δέντρο.

Ο κορμός έχει μια κουφάλα, ενώ πάνω στο δέντρο υπάρχει μια στρογγυλή σφαίρα που αποτυπώνει την υδρόγειο.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο κάτοικοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην πλατεία με πανό τα οποία χαρακτήριζαν τους καλικάντζαρους «δαιμονικούς».

https://youtu.be/2yw0zWN_D5o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...