Εσωτερική Ασφάλεια

Σάμος: Συνελήφθη 19χρονος που συμμετείχε σε άγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών

Πρόκειται για έναν 19χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Έναν από τους μετανάστες που είχαν ταυτοποιηθεί για την αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς τον περασμένο Οκτώβριο και αναζητείτο, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στη Σάμο σύμφωνα με το samostoday.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της συμπλοκής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, σε σχέση με το περιστατικό της 14ης Οκτωβρίου στη Σάμο.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη την Παρασκευή (6.12.2019) στο Βαθύ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού. Για την άγρια συμπλοκή στο Κέντρο Υποδοχής Σάμου, η αστυνομία είχε συλλάβει 12 μετανάστες, ηλικίας 15 – 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...