Αθλητισμός

Πιτίνο: “Το να φέρουμε κάποιον αυτή τη στιγμή δεν είναι λύση! - Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι” - Εικόνα


Ο Ρικ Πιτίνο δείχνει να προβληματίζεται για την αδυναμία που δείχνει ο Παναθηναϊκός στον τομέα των ριμπάουντ όμως ξεκαθαρίζει πως μία μεταγραφή αυτή την περίοδο δεν θα έδινε τη λύση στο πρόβλημα. 

Ο προβληματισμός του Ρικ Πιτίνο ήταν έκδηλος για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ, αμέσως μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (13/12) για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Σήμερα (15/12) ο Αμερικανός προπονητής του “τριφυλλιού” έκανε ένα “τιτίβισμα” στο Twitter, στο οποίο παραδέχεται ότι υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα στα ριμπάουντ αλλά τονίζει πως η λύση δεν θα έρθει μέσω κάποιας μετεγγραφής τώρα αλλά μέσω την περισσότερης δουλειάς στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα ο Πιτίνο έγραψε στην ανάρτηση: “Πρέπει να κάνω κάτι δραστικό με τα ριμπάουντ μας. Ο πόιντ γκαρντ μας (Καλάθης) δεν μπορεί να είναι ο κορυφαίος μας ριμπάουντερ (5.2). Το να φέρουμε κάποιον αυτή τη στιγμή δεν είναι λύση. Η απάντηση είναι να γίνουμε καλύτεροι και να δουλέψουμε στην βελτίωση των παικτών”.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ