Κοινωνία

Πάτρα: Ραγίζει καρδιές η ιστορία με τα 9 αδερφάκια που ψάχνουν τη μητέρα τους!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Γνώμη” της Πάτρας, πρόκειται για εννέα αδελφάκια, ηλικίας από 45 ημερών μέχρι και 13 ετών, τα οποία έμειναν ξαφνικά χωρίς το μητρικό χάδι, καθώς η μητέρα τους αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να εισαχθεί σε κλινική για νοσηλεία.

Με εισαγγελική εντολή τα ανήλικα παιδιά εισήχθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και χαίρουν άκρας υγείας. Τα επτά από αυτά παραμένουν στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ τα δύο μικρότερα μεταφέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Καραμανδάνειο.

Oι αθώες αυτές παιδικές ψυχούλες δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, όπου φιλοξενούνται προσωρινά.

Διοίκηση, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται δίπλα τους προσφέροντάς τους αγάπη και ζεστασιά, ενώ έχουν επιστρατευθεί εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας για να τα φροντίζουν καθημερινά.

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...