Κοινωνία

Πάτρα: Αυτό είναι το φανάρι που βρίσκεται μέσα σε καφετέρια!

Η απίστευτη εικόνα έρχεται από την Πάτρα και τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral. Mία καφετέρια λοιπόν...

Αποφάσισε να τοποθετήσει τα τραπεζοκαθίσματα του εξωτερικού χώρου γύρω από ένα φανάρι, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην υπάρχει φανάρι για τους οδηγούς, αλλά να φαίνεται ότι ο φωτεινός σηματοδότης είναι μέρος της διακόσμησης του μαγαζιού.

Μάλιστα, όταν η καφετέρια έχει κατεβασμένες τις τέντες της, αυτές κρύβουν το φανάρι και δεν υπάρχει από τον δρόμο καμία ορατότητα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξηγήσεις, το φανάρι τοποθετήθηκε πρόσφατα στο σημείο και κοιτάζει προς την οδό Κορίνθου, η οποία πρόκειται να αντιδρομηθεί στο μέλλον, κάτι που σημαίνει οτι προς το παρόν δεν έχει καμία λειτουργία.

Βέβαια, ακόμα και όταν το φανάρι αυτό τεθεί σε λειτουργία και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναγκαστεί να βγάλει την τέντα και τα τραπεζοκαθίσματα, πάλι το φανάρι δεν θα είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο.
Ανάλογη εικόνα είχαμε πριν από 3 χρόνια και στη Θεσσαλονίκη. Τότε ένας καταστηματάρχης θέλοντας να… προφυλάξει τους θαμώνες του από το κρύο, έκλεισε το μαγαζί με σιδηροκατασκευή.

Κάτι όμως του… περίσσευε! Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς και αφού οι τεχνικοί είχαν βάλει το φανάρι κοντά στο μαγαζί του, το έκλεισε κι αυτό!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...