Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (βίντεο)

Σκέψεις για ενίσχυση του δημιουργικού τους παιχνιδιού κάνουν στον Ολυμπιακό.

Η ανάγκη ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς η αστοχία στα κρίσιμα παιχνίδια τείνει να πάρει χαρακτήρα επιδημίας. Στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, οι Πειραιώτες απώλεσαν πολλές ευκαιρίες, για να σκοράρουν τελικά από την άσπρη βούλα.

Δημοσιεύματα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Γκαμπριέλ Μποσίλια της Μονακό για τον Ολυμπιακό, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα, όσο και πίσω από τον επιθετικό απασχολεί ξανά τους «ερυθρόλευκους» που είχαν ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος άσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των Μονεγάσκων, μετρώντας μόλις 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτόν όμως ενδιαφέρονται οι Ατλέτικο Παραναένσε και Μπραγκαντίνο από τη Βραζιλία, αλλά και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πάντως στη Γαλλία υπάρχουν αναφορές για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο τονίζεται ότι προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί η απόκτηση ενός στόπερ.

https://youtu.be/jKq4hTBVkZ8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ