Ρωσία

Νεκροί και τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε παγωμένο ποταμό στη Ρωσία (εικόνες)

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο, ενώ 11 έχουν τραυματιστεί.

Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα ύψους έξι μέτρων στον παγωμένο ποταμό Κουέγκα στο Ζαμπαϊκάλσκι Κράι της Ρωσίας, όταν έσκασε το μπροστινό λάστιχο του οχήματος, σύμφωνα με τοπικές υπηρεσίες κυκλοφορίας.

Σε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο Twitter, φαίνεται το όχημα κατεστραμμένο στον παγωμένο ποταμό με ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής να έχουν σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, 15 άτομα έχουν σκοτωθεί, ενώ 18 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων έξι έχουν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο. Νωρίτερα, οι υπηρεσίες αρμόδιες για έκτακτα περιστατικά ανέφεραν ότι τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ 11 άτομα έχουν τραυματιστεί.

https://twitter.com/duma_gos/status/1201050557542219776

 

​Στο μεταξύ, οι τοπικές υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών ανέφεραν ότι το πούλμαν που ανετράπη ήταν τουριστικό λεωφορείο με 43 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος ενώ κατευθυνόταν από το Σρετένσκ στην Σίτα την ώρα που βρισκόταν στην έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Κουέγκα, στην περιφέρεια Σρετένσκι, περίπου 60χλμ. από τον τελικό προορισμό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ