Κοινωνία

Ναύπλιο: Γρονθοκόπησαν γιατρό και σεκιούριτι στο νοσοκομείο της πόλης

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, όταν ασθενής όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του, γρονθοκόπησε τον γιατρό που τον βοήθησε.

Ο δράστης της επίθεσης με τη βοήθεια των συγγενών του έφυγε από το νοσοκομείο πριν φθάσουν οι αστυνομικοί

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ ο ιστότοπος anagnostis.org, όλα ξεκίνησαν στις 2.30 το μεσημέρι, όταν ένας 30χρονος μεταφέρθηκε από γνωστούς του στα εξωτερικά ιατρεία, χωρίς να επικοινωνεί.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν υπό την επήρεια ισχυρής δόσης κοκαΐνης ή μείγματος ναρκωτικών.

Στο εξωτερικό ιατρείο σύμφωνα πάντα με το anagnostis.gr βρισκόταν ένας 23χρονος ιατρός, ο οποίος άρχισε να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά, και σύμφωνα με περιγραφές ο ασθενής ανέκτησε τις αισθήσεις του και άρχισε να χτυπά με γροθιές τον γιατρό του, ο οποίος ξαφνιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει!

Αμέσως η προϊσταμένη βγήκε από τα εξωτερικά ιατρεία για να ζητήσει βοήθεια και να καλέσει την αστυνομία. Ο πρώτος που έσπευσε ήταν ο 40χρονος σεκιουριτάς, που είχε βάρδια εκείνη τη στιγμή και βρισκόταν κοντά, στην είσοδο.

Σύμφωνα με περιγραφές, ούτε εκείνος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ασθενή και δέχθηκε τις γροθιές του.

Στο μεταξύ οι συγγενείς του μανιασμένου ασθενούς, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν πριν φθάσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis, το όνομά του δράστη είναι γνωστό στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου και ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία για τα στοιχεία του.

Όπως προβλέπεται τόσο ο 23χρονος γιατρός, όσο και ο 40χρονος σεκιουριτάς που γρονθοκοπήθηκαν έκαναν αναφορά προς τον διοικητή του νοσοκομείου, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην αστυνομία και τον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...