Κόσμος

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη 13χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την άτυχη φοιτήτρια-Βίντεο


Η άτυχη Τέσα ολοκλήρωνε το πρώτο εξάμηνό της στο κολέγιο, όταν δολοφονήθηκε άγρια σε πάρκο της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε έναν 13χρονο σε σχέση με τη δολοφονία μιας φοιτήτριας σε πάρκο της πόλης αυτήν την εβδομάδα.

Η Τέσα Μέιτζορς, ηλικίας 18 ετών, δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, ενώ διέσχιζε το πάρκο Μορνινγκσάιντ, κοντά στη σχολή της, το Κολέγιο Μπάρναρντ, στο Μανχάταν, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Αν και τραυματισμένη, η κοπέλα κατάφερε, τρεκλίζοντας, να βγει από το πάρκο αναζητώντας βοήθεια από το προσωπικό ασφαλείας ενός σχολείου κοντά. Στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η άτυχη Τέσα ολοκλήρωνε το πρώτο εξάμηνό της στο κολέγιο, έχοντας φύγει από το σπίτι της στο Σάρλοτσβιλ στη Βιρτζίνια για να μετακομίσει στην πόλη και να σπουδάσει.

Η αστυνομία εντόπισε το 13χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια ερευνών σε κοντινό κτήριο, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός CBS2, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές από την αστυνομία.

Τα ρούχα του ταίριαζαν στις περιγραφές των μαρτύρων σχετικά με τον ύποπτο και ο έφηβος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Το CBS2 και άλλα τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι το αγόρι ομολόγησε στην αστυνομία ότι εκείνος και δύο φίλοι του προσπάθησαν να ληστέψουν τη Μέιτζορς και τη μαχαίρωσαν.

https://abc7ny.com/video/embed/?pid=5752710

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...