Καιρός

Μέχρι και 15 πόντους το χιόνι στα ορεινά των Τρικάλων – Πτώσεις βράχων από τη βροχή

Μέχρι και 15 πόντους έχει φτάσει το ύψος του χιονιού στα ορεινά των Τρικάλων και σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα.

Από εκεί και πέρα, οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει καταπτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με δηλώσεις στο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.

Ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε επίσης ότι έχει ανέβει σε επικίνδυνο σημείο η στάθμη υδάτων ορισμένων ποταμών - εκτός του Πηνειού- θέτοντας σε επιφυλακή τον μηχανισμό της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.

Η κυκλοφορία στους δρόμους, τόσο του επαρχιακού όσο και του εθνικού δικτύου διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ στην προσπάθεια συνδράμουν 12 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων.

Στα λευκά το Περτούλι
Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr από αργά το απόγευμα της Τρίτης, εκδηλώθηκε σφοδρή χιονόπτωση από το Περτούλι και πάνω.

Όλη τη νύχτα επιχειρούσαν μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, με τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη να έχει τον συντονισμό.

Όλοι οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί και καθαροί, ωστόσο χρειάζεται πάντα προσοχή λόγω ολισθηρότητας.

Τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα την Τετάρτη και ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...