Κοινωνία

Λήστεψαν πρακτορείο ΟΠΑΠ, διέφυγαν αλλά τους έπεσε η λεία

Περίεργη τροπή πήρε η ένοπλη ληστεία που έγινε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα, από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν, καθώς ένα σημαντικό μέρος από τη λεία τους βρέθηκε πεταμένο στην πυλωτή μιας διπλανής πολυκατοικίας!

Οι δράστες εισέβαλαν στο πρακτορείο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη και πελάτες που βρίσκονταν μέσα και άρπαξαν τις εισπράξεις ύψους 2.000 ευρώ και όλα τα λαχεία «σκρατς». Αμέσως μετά, βγήκαν τρέχοντας έξω, ωστόσο τους αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής και απομακρύνθηκαν τρέχοντας καταφέρνοντας να διαφύγουν.

Το πιθανότερο είναι ότι οι γείτονες τους χάλασαν τα σχέδια, καθώς πολύ κοντά στο πρακτορείο βρέθηκε ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο, που εξετάζεται αν ήταν το μέσο με το οποίο ήθελαν να διαφύγουν. Το περίεργο, όμως, είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν πεταμένα 610 ευρώ και μερικά «σκρατς», που είτε τους έπεσαν από την ταραχή τους χωρίς να τα προσέξουν, ή τα πέταξαν επίτηδες για να καθυστερήσουν τυχόν διώκτες τους! Το μηχανάκι εξετάστηκε από τη Σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...