Κόσμος

Κλειστό το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ: Ιδιωτικό αεροπλάνο βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης


Κλειστό είναι εδώ και μερικές ώρες το αεροδρόμιο John Lennon στο Λίβερπουλ, λόγω περιστατικού που συνέβη σήμερα το πρωί.

Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο εκπρόσωπο του αεροδρομίου, ένα ιδιωτικό αεροσκάφος βγήκε σήμερα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης/απογείωσης, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες. Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης κλήθηκε στο αεροδρόμιο στις 8 το πρωί, ώρα Ελλάδας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του ατυχήματος, ενώ επιβάτες αναφέρουν πολύωρες καθυστερήσεις στις πτήσεις τους και εκτροπές στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Ο διάδρομος προσγείωσης/απογείωσης θα παραμείνει κλειστός τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου, ενώ στο επίσημο λογαριασμό του «John Lennon» στο Twitter γίνεται έκκληση στους επιβάτες να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...