Πολεμικό Ναυτικό

Θεσσαλονίκη: Ο Αγιος Βασίλης στο αντιτορπιλικό «Βέλος» -Θα φωτογραφηθεί με τα παιδιά

Μια διαφορετική επίσκεψη στο ιστορικό «Α/Τ ΒΕΛΟΣ» στη Θεσσαλονίκη θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι επισκέπτες τις τελευταίες ημέρες του 2019.

Ο Αγιος Βασίλης και το πλήρωμα περιμένουν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, στις 29/12 και στις 31/12, από 10:00 έως και 16:00, στο πλοίο «Βέλος» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται «ο …ίδιος ο Άη Βασίλης μαζί με πλήρωμα του πλοίου», όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ο αρχιπλοίαρχος Σωτήριος Χαραλαμπόπουλος, κυβερνήτης του φημισμένου αντιτορπιλικού.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαραλαμπόπουλος, όλα τα παιδιά με τους γονείς τους είναι προσκεκλημένα για να ανέβουν στο πλοίο και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, που θα περιμένει για να τους δώσει γλυκίσματα και να γιορτάσει μαζί τους. Την ίδια ώρα, αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον του κόσμου για μια επίσκεψη στο ιστορικό πλοίο.

86.000 κόσμου έχουν επισκεφτεί το «Βέλος» στη Θεσσαλονίκη
Συρρέει ο κόσμος στο πλοίο. «Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ήρθαν 1200 επισκέπτες μέσα σε λίγες ώρες πάνω στο πλοίο κι έτσι ο αριθμός τον επισκεπτών φτάνει τις 86.000», σημείωσε ο κ. Χαραλαμπόπουλος.

Θεοφάνια στη Θεσσαλονίκη πάνω στο «Βέλος»
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πολύπειρο κυβερνήτη, «στις 6 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της τελετουργίας της ημέρας των Θεοφανίων και του αγιασμού των υδάτων, θα γίνει κατάδυση του Τιμίου Σταυρού κατά μίμηση από την πρύμνη του "Α/Τ ΒΕΛΟΣ"».
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όσοι βρεθούν στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να επισκεφθούν το πλοίο, μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων.
Το «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», σύμφωνα με τον κ. Χαραλαμπόπουλο, θα είναι κλειστό για το κοινό μόνο στις 25 Δεκεμβρίου και την πρώτη ημέρα του 2020.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ