Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε στον Θερμαϊκό

Η σορός μίας γυναίκας που βρέθηκε να επιπλέει το πρωί στον Θερμαϊκό ταυτοποιήθηκε από τις αρμόδιες αρχές μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Η σορός μιας γυναίκας που εντοπίστηκε το πρωί να επιπλέει στα νερά του Θερμαϊκού αναγνωρίστηκε σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, πρόκειται για μια Ελληνίδα, ηλικίας 60 ετών.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της πόλης ωστέ να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί το Λιμενικό Σώμα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του εντόπισε ένα τη σορό να επιπλέει στη θάλασσα κοντά στην παλιά παραλία της πόλης.

Οι άνδρες του Λιμενικού μετέφεραν τη σορό στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτρης».

Το Λιμενικό Σώμα ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι πρόκειται για μία γυναίκα 60-65 ετών ύψους 1,60 περίπου, αδύνατη, με γκρίζα μαλλιά, η οποία φορούσε μπλούζα, παντελόνι, κασκόλ, μποτάκια και μπουφάν μαύρου χρώματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...