Εσωτερική Ασφάλεια

Η στιγμή της επίθεσης με μπογιές στο γραφείο της Ελενας Ράπτη (βίντεο)


Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ-καρέ την στιγμή της επίθεσης με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Ελενας Ράπτη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ομάδα ατόμων με καλυμμένα χαρακτηριστικά αφού έχει εισβάλει στο κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο, πετά μπογιές και γράφει συνθήματα στην είσοδο.

Σημειώνεται ότι το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και οι συνεργάτες της προσερχόμενοι στο γραφείο το πρωί της Δευτέρας αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί και άμεσα ειδοποίησαν τις αστυνομικές Αρχές.

Βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης στο πολιτικό γραφείο της Ελενας Ράπτη
Λίγο μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού, το γραφείο Τύπου τη ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «τραμπούκους», αλλά και στο ότι «η ανομία θα αντιμετωπισθεί».

Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ έχει ως εξής: «Αλλη μια φορά επέλεξαν οι τραμπούκοι να επιτεθούν κατά γραφείου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Ας μην κάνουν τον κόπο. Κανείς δεν εκφοβίζεται και κανείς δεν κάνει πίσω. Η ανομία θα αντιμετωπισθεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...