Πολιτική

Η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει τον προστάτη της Αγιο Νικόλαο -Με λιτάνευση και εκδηλώσεις, παρουσία Παυλόπουλου

Παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιούνται σήμερα οι εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου Αλεξανδρουπόλεως Αγίου Νικολάου.

Το πρωί, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, 'Ανθιμου. Της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει η λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγ. Νικολάου.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παρουσιάσει το βιβλίο του

Στις 12.00, ο ΠτΔ θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του «Από τη Βιομηχανική Επανάσταση στην Τεχνολογική Επανάσταση- στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος».
Ακολουθεί επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, ενώ στις 13.30 θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως 'Ανθιμος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Το πρόγραμμα του κ. Παυλόπουλου ολοκληρώνεται με επίσκεψη στη Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών.
Σημειώνεται πως η παρουσία του ΠτΔ συμπίπτει με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της 100ετίας από την απελευθέρωση της πόλης, οι οποίες θα κορυφωθούν το 2020.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...