Αρχείο

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Πλήθος κόσμου έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται στα Προπύλαια

Έντεκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και κόσμος έχει  ξεκινήσει να μαζεύεται στα Προπύλαια, για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Πλήθος κόσμου -μεταξύ των οποίων διάφορες συλλογικότητες, αντιεξουσιαστές και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς- έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνονται στα Προπύλαια για να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο κόσμος θα πραγματοποιήσει πορεία, ενώ στις 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 15χρονος Αλέξης στα Εξάρχεια.

Με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο» είναι κλειστός από τις 10 το πρωί και οι συρμοί διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. είναι δρακόντεια φέτος. Όπως είχε πει προ ημερών στο CNN Greece υψηλόβαθμο στέλεχος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο σχεδιασμός των μέτρων δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τις περασμένες χρονιές, δεδομένου ότι υπάρχουν νέα δεδομένα και «ο χώρος του αντάρτικου πόλης έχει αλλάξει».

Λόγω των συγκεντρώσεων και των πορειών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχει προγραμματίσει σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ τα μέτρα της Τροχαίας θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 7 το πρωί του Σαββάτου.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ