Αθλητισμός

Διέρρευσε: Αυτοί είναι οι 11 του Μαρτίνς για τον τελικό με Αστέρα - Τρεις χαφ, αριστερά ο Μασούρας!

Το παιχνίδι της χρονιάς πραγματοποιεί απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι «Ερυθρόλευκοι» στοχεύουν μονάχα σε νίκη επί των Σέρβων πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ρίξει όλα τα διαθέσιμα όπλα του στον αγωνιστικό χώρο επιθυμώντας η ομάδα του να ζήσει ανάλογες στιγμές με τις περσινές όταν και προκρίθηκε επί της Μίλαν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «Ερυθρόλευκοι» παίζουν και για τη χώρα καθώς είναι η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται ως ένα μεγάλο εμπόδιο για περαιτέρω συγκομιδή πολύτιμων βαθμών για το ράνκινγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Ερυθρόλευκοι αναμένεται ξνα παραταχθούν με σύστημα 4-3-3 έχοντας στη κορυφή τον φορμαρισμένο Ελ Αραμπί.

Πιο αναλυτικά, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο (ή Μεριά) και Τσιμίκα. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Ποντένσε και ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Αλέν, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Βαλμπουενά, όπως και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ξεκινήσει με τους: Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Βούλιτς, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Ίβανιτς, Μάριν και Τομανέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πόποβιτς, Πάβκοφ, Ζάντερ, Κάνιας, Σίμιτς, Φαν Λα Πάρα, Βουκάνοβιτς και Μίλαν Πάβκοφ. Μοναδικός απόντας ο Γιόβαντσιτς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...