Κόσμος

Βρετανία: Ορμόνες σε 12χρονο για να γίνει κορίτσι!

Ένα παιδί ηλικίας 12 ετών που πιστεύεται ότι γεννήθηκε σε "λάθος σώμα" έχει οριστεί να δέχεται αναστολείς ορμονών από κλινική της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας της Βρετανίας (NHS).

Ο Ashley Lamin, κάτοικος του Kent που ισχυρίζεται ότι είναι κορίτσι που γεννήθηκε στο σώμα ενός αγοριού, είναι ένας από τους νεώτερους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου που θα ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής σεξουαλικής ταυτότητας, αναφέρει το Metro UK.

Ο Ashley - το όνομα του οποίου έχει αλλάξει νόμιμα - λέει ότι τελικά επιθυμεί μια μεταμόσχευση μήτρας ώστε να μπορεί να αντέξει τα παιδιά όταν είναι μεγαλύτερης ηλικίας. "Το ταξίδι είναι μακρύ και συνεχίζεται, αλλά αισθάνομαι ότι η αίσθηση της νίκης είναι εκεί μέσα από όλα", δήλωσε ο 12χρονος στο Metro UK.

"Ελπίζω να εμπνεύσω άλλους, αλλά ελπίζω ότι η αγάπη και η αποδοχή θα έρθουν μέσα από όλα", πρόσθεσε.

Η μητέρα του δήλωσε ότι ο/η Ashley θα παίρνει ορμόνες αποκλεισμού τεστοστερόνης μέχρι να είναι 18 ετών. Στο σημείο αυτό, ο/η Ashley θα μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

"Ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν μια φάση. Όταν ήταν τρία μου είπε: «Είμαι αγόρι γιατί μου έδωσες το όνομα ενός αγοριού,είναι δικό σου λάθος». Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα φρικτή, επειδή με κατηγορούσε ", είπε η μάνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ