Κόσμος

Αυτός είναι ο πιο τυχερός – άτυχος του κόσμου (βίντεο)

Γλύτωσε από αεροπορικό δυστύχημα, θανατηφόρα τροχαία, συγκρούσεις με λεωφορεία…

Οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν επτάψυχο και όχι άδικα βέβαια, αφού πραγματικά η τύχη είναι με το μέρος του, αλλά και άτυχος γιατί βρίσκεται πάντα εκεί στο κακό.

Ο Φραν Σέλακ λέει ότι νιώθει «άτυχος». Αλλά κανείς δεν τον πιστεύει.

H ιστορία του ξεκινάει το μακρινό 1962. Ένα κρύο πρωινό του Γενάρη το τρένο που είχε πάρει ο Selak διέσχιζε έναν ποταμό. Ο πάγος όμως στις ράγες έκανε τον συρμό να εκτροχιαστεί και να πέσει μέσα στον παγωμένο ποταμό. Δεκαεπτά επιβάτες εκείνου του τρένου έχασαν τη ζωή τους δυστυχώς. Άλλοι από την πρόσκρουση και οι περισσότεροι επειδή πνίγηκαν κάτω από τον θρυμματισμένο πάγο του ποταμού. Ο Selak τη γλίτωσε με ένα σπασμένο χέρι.

1963: Το παρθενικό του ταξίδι με αεροπλάνο έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Το αεροσκάφος έπεσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 19 επιβάτες. Ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες.

1966: Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε ποτάμι. Οι επιβάτες έχασαν τη ζωή τους εκτός από τον ίδιο!

Δύο φορές το αυτοκίνητό του πήρε φωτιά την ώρα που οδηγούσε. Ωστόσο, για άλλη μία φορά βγήκε αλώβητος από το φλεγόμενο όχημα.

1995: Λεωφορείο πέφτει με ταχύτητα πάνω του. Μένει αναίσθητος αλλά τελικά σώνεται.

1996: Το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο ίδιος κατάφερε να πιαστεί από ένα δέντρο.

2001: Κερδίζει 1 εκατ. δολάρια σε λαχείο. Με τα χρήματα αγόρασε ένα νησί για να ζήσει στην απομόνωση

https://twitter.com/factmaniac/status/1141782915631763457

https://youtu.be/dZyUWLW7kEI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ