Αρχείο

Αποδοκιμάστηκε ο Ερντογάν στο Λονδίνο: "Διώξε το στρατό σου από το Κουρδιστάν" - Ανεπιθύμητοι παντού οι Τούρκοι

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο λίγο πριν περάσει το κατώφλι της Downing Street, καλεσμένος του Μπόρις Τζόνσον. Ο κόσμος πλέον έχει αντιληφθεί την εγκληματική φύση του τουρκικού κράτους, και ο ηγέτης του είναι ανεπιθύμητος παντού.

Εκεί ο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο Εμάνουελ Μακρόν και τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ σε μια προσπάθεια να γεφυρωθούν οι διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Γαλλία.

Την ώρα όμως που ο Ερντογάν έφευγε από το ξενοδοχείο του, δέχθηκε αποδοκιμασίες από το συγκεντρωμένο πλήθος που τον περίμενε. Το πλήθος φώναζε συνθήματα όπως “Ερντογάν διώξε το στρατό σου από το Κουρδιστάν”, “Ερντογάν διώξε τον στρατό σου από τη Ροζάβα”, “Ζήτω ο κουρδικός στρατός, ζήτω οι Κούρδοι αντάρτες”, καθώς και “ελευθερώστε του κούρδους αντάρτες. Οι Κούρδοι αντάρτες είμαστε εμείς”.

Μετά την τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία, αναγνωρίστηκε διεθνώς η βαρβαρότητα που χαρακτηρίζει τις τουρκικές δυνάμεις, και το αυταρχικό καθεστώς της Άγκυρας έχει έρθει αντιμέτωπο με μια σειρά αντιδράσεων από πλήθος χωρών, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

https://www.youtube.com/watch?v=ctZXqrsMowA&feature=emb_title

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...