Κοινωνία

Απίστευτο! Πατέρας επιτέθηκε σε 11χρονο παιδάκι επειδή έβρεξε με νερό την κόρη του!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων, όταν ένας πατέρας, επιτέθηκε σε έναν 11χρονο μαθητή.

Ένας καβγάς μεταξύ δύο παιδιών, είχε ως αποτέλεσμα την «έκρηξη» ενός πατέρα που επιτέθηκε σε 11χρονο μαθητή. Η μητέρα του υπέβαλλε μήνυση και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο των Αμπελοκήπων, όπου ένας πατέρας επιτέθηκε σε 11χρονο μαθητή επειδή έβρεξε την κόρη του.

Δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σχηματίστηκε σε βάρος ενός 53χρονου πατέρα μαθήτριας, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τον μαθητή από τις Φιλιππίνες, επειδή μάλωσε με την συνομήλικη κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων με το παιδί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ να διακομίζεται στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, η αφορμή για τη χειροδικία εναντίον του 11χρονου μαθητή, όπως μεταφέρθηκε στην αστυνομία, είναι ότι ο ανήλικος έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του.

Το αποτέλεσμα ήταν να μαλώσουν τα δύο παιδιά και το κοριτσάκι να μεταφέρει το περιστατικό στον πατέρα της. Αυτός επιτέθηκε στον συμμαθητή της κόρης της με αποτέλεσμα να επέμβει η διευθύντρια και οι δάσκαλοι τής, που μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του.

Το τμήμα Ασφάλειας παρήγγειλε την εξέταση του παιδιού και η διευθύντρια με τη μητέρα του υπέβαλλαν μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων κατά του 53χρονου πατέρα. Ο άνδρας εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ