Κόσμος

Απίστευτο: Ο Μπόρις Τζόνσον κρύφτηκε σε ψυγείο για να αποφύγει συνέντευξη!

Ο Μπόρις Τζόνσον έκανε το θαύμα του και πάλι... Αυτή τη φορά κρύφθηκε σε ένα ψυγείο για να αποφύγει τηλεοπτική συνέντευξη, αφού προηγήθηκαν τα γαλλικά του εκπροσώπου Τύπου του.

Φαίνεται πως το άγχος και τα νεύρα έχουν χτυπήσει κόκκινο λίγες ώρες πριν από τις εκλογές στη Βρετανία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής Good Morning Britain του Πιρς Μόργκαν στο ITV έστησε καρτέρι νωρίς το πρωί στον Τζόνσον σε μια εταιρεία διανομής γάλατος.

«Καλημέρα, πρωθυπουργέ, θα βγείτε στην εκπομπή του Good Morning Britain;» τον ρώτησε με το μικρόφωνο σε ζωντανή σύνδεση.

Ο Μπόρις Τζόνσον προσπαθούσε να αποφύγει την κάμερα και τότε παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του Βρετανού πολιτικού ο οποίος ακούστηκε να λέει: «να πάρει η ευχή, γ@μωτο μου», αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές της εκπομπής και το κοινό της.

https://youtu.be/Lp9XoiFbZcI

Όταν ο ρεπόρτερ πίεσε τον πρωθυπουργό, λέγοντάς του ότι είναι «στον αέρα», ο Τζόνσον απάντησε: «Θα είμαι μαζί σας σε ένα λεπτό» και αποχώρησε, με τον Πιρς Μόργκαν να εξηγεί: «Μπήκε στο ψυγείο».

Ο Τζόνσον κρύφτηκε μέσα στο ψυγείο με τα γάλατα μαζί με συνεργάτες του. Από το Συντηρητικό Κόμμα υποστήριξαν στη συνέχεια ότι ο Τζόνσον δεν κρύφτηκε στο ψυγείο, από το οποίο βγήκε λίγο αργότερα κουβαλώντας ένα καφάσι με μπουκάλια γάλατος, αλλά ότι οι σύμβουλοί του τον προετοίμαζαν για μια άλλη, προσυμφωνημένη συνέντευξη λόγω των εκλογών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ