Κοινωνία

Αμπελόκηποι:«Του έκανα παρατήρηση και η απάντηση ήταν “γ... τη μάνα σου"» - Τι υποστηρίζει ο πατέρας που φέρεται να χτύπησε τον 11χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει στην η είδηση πως ένα 11χρονο παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα συμμαθήτριας του σε δημοτικό σχολείο στους Αμπελόκηπους. Τι υποστηρίζει ο πατέρας της μικρής.

Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας σε σχολείο των Αμπελοκήπων μίλησε στη κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel και έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό.

«Επί δύο χρόνια το 10χρονο αυτό παιδάκι, χτυπάει την κόρη μου συνέχεια. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο κλαμένη, έκανα το παιδί να το συνεφέρω τρεις ώρες. Είναι χτυπημένο στην πλάτη» είπε ο πατέρας του κοριτσιού και πρόσθεσε ότι σε επικοινωνία του με τη διευθύντρια γιατί είχε προηγηθεί κι άλλο επεισόδιο, του είπε ότι δεν μπορεί να διώξει τον 11χρονο ή να του δώσει αποβολή διότι το παιδί είναι άγριο.

Ο πατέρας της μαθήτριας ανέφερε πως «δεν πήγα με σκοπό να χτυπήσω το παιδί. Όταν του έκανα παρατήρηση, η απάντηση ήταν “γ@μω τη μάνα σου» και επιτέθηκε αυτό. Κι έφαγε μια σφαλιάρα» και υπογραμμίζει: «κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο» ενώ τόνισε πως ήταν εν βρασμώ.

Τέλος υποστήριξε ότι δεν είναι ρατσιστής. «Το παιδί μου κάνει παρέα με διάφορες εθνότητες και θρησκείες κι έχουν εξαιρετικές σχέσεις» είπε και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

«Τους ζητώ συγνώμη και τελείωσε εδώ όλη δουλειά. Και άμα θέλουν τα παιδιά να είναι φίλοι και αυτή η διαφορά που έχουν εδώ και δυο χρόνια να κοπεί εδώ» είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...