Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στην Περιφέρεια Αττικής για τις υπογραφές της υπογειοποίησης της «Αγιάς Σοφιάς»

Η ημέρα που εδώ και πέντε χρόνια περίμενε η ΑΕΚ έφτασε.

Σήμερα, στις 13:00 είναι προγραμματισμένο να πέσουν οι υπογραφές της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών που αφορούν την υπογειοποίηση, όπως έχει ανακοινώσει και ο σύλλογος. Οι υπογραφές θα πέσουν στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, του ισχυρού άνδρα της Ενωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη, του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου και ιστορικών μορφών της ομάδας.

Η υπογειοποίηση θα γίνει σε τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την Περιφέρεια Αττικής και την ανάδοχο του έργου, εταιρία Intrakat, να αναλαμβάνουν το έργο.

Ενα έργο που θα φέρει σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή για περισσότερο από έναν χρόνο, με στόχο, στο τέλος των εργασιών, να έχει ανακουφίσει κυκλοφοριακά την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και να απελευθερώσει δέκα στρέμματα έξτρα χώρου για τους δημότες. Είναι ένα έργο απαραίτητο για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ομάδας, που πλέον μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...