Συνάντηση ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης με Σαλβίνι (βίντεο)

Δημοσίευση: 4 Δεκεμβρίου 2019, 12:42 μμ | Ανανέωση: Δεκέμβριος 4, 2019 στις 12:43 μμ

Μια συνάντηση πολύ σημαντική έγινε σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο ανάμεσα στον Ιταλό πρώην υπουργό, Ματτέο Σαλβίνι, και στον….. ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκο.


Οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν μια συνάντηση γνωριμίας στις Βρυξέλλες και κανόνισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για πολύ σύντομα, όπου θα συζητηθούν εκτενέστερα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Άλλωστε ο Κ.Βελόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μιλά με εξαιρετικά θερμά λόγια για τον Ιταλό πολιτικό κι από ό,τι φαίνεται η εκτίμηση είναι αμφίδρομη, αναφέρει το voicenews.

ΒΟΜΒΑ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ !ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

ΒΟΜΒΑ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ !ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 3. Dezember 2019

Δείτε βίντεο από την συνάντηση Φράγκου-Σαλβίνι:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνάντηση του Σαλβίνι με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνάντηση του Σαλβίνι με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 3. Dezember 2019

Στα 2-3 λεπτά όπου ο Εμ. Φράγκος μίλησε με τον Ιταλό πολιτικό, συζήτησαν διάφορα θέματα. Στην Ελληνική Λύση τηρούν σιγή ιχθύος και αρνήθηκαν να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της συνάντησης.


Ο Ματτέο Σαλβίνι είναι από τους πρώτους πολιτικούς στην Ευρώπη που τόλμησαν να πουν την αλήθεια για την λαθροεισβολή και έκλεισε τα θαλάσσια σύνορα της Ιταλίας, αποδεικνύοντας ότι ψεύδονται όσοι λένε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε τα νησιά μας.

Από την άλλη, ο κ. Φράγκος έχει αποδείξει ότι μάχεται στην ευρωβουλή για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων κάνοντας παρεμβάσεις τόσο για το λαθρομεταναστευτικό όσο και για τις τουρκικές προκλήσεις.

Η Ελληνική Λύση έχει κοινές απόψεις με τη Λέγκα τόσο στο λαθρομεταναστευτικό όσο και στην στάση κατά των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που κάνουν δουλεμπόριο και ο Ιταλός πρώην υπουργός εσωτερικών έχει αποδείξει ότι τέτοιες πολιτικές είναι 100% εφαρμόσιμες και ρεαλιστικές παρά τον πόλεμο του συστήματος.