Κοινωνία

Συγκλονιστικά στοιχεία για το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο στην Καλαμάτα: «Καθυστέρησε λόγω βλάβης το απορριμματοφόρο – Θα είχε συμπιεστεί το μωρό» (βίντεο)


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καλαμάτας με το βρέφος που βρήκε μια γυναίκα σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων.

Το μωρό περίπου 5 με 10 ημερών, μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και είναι καλά στην υγεία, σύμφωνα με τον διοικητή, Γιώργο Μπέζο, ο οποίος τόνισε στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα, ότι γίνεται έρευνα για να βρεθεί η μητέρα του βρέφους.

«Η εικόνα του παιδιού είναι καλή σε γενικές γραμμές, κάποια αναπνευστικά προβλήματα έχουν ξεπεραστεί, το ταΐσαμε και τώρα είναι στην παιδιατρική κλινική», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στο φως ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο κάδος είναι 4-5 μέτρων και το παιδί γλίτωσε από θαύμα.

«Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται” από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε.
https://www.youtube.com/embed/H7dcVhwiFvw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ