Κοινωνία

Πυρκαγιά σε κτίριο της Ερμού: Συνελήφθη 56χρονος – Είχε ανάψει κεριά

Ένας άνδρας 56 ετών συνελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε κτίριο επί της οδού Ερμού στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο συλληφθείς φέρεται να άναψε κεριά εντός του κτιρίου, είτε για να βλέπει είτε για να ζεσταθεί, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά εύφλεκτα υλικά εντός του κτιρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο 56χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο συλληφθείς φέρεται να άναψε κεριά εντός του κτιρίου, είτε για να βλέπει είτε για να ζεσταθεί, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά εύφλεκτα υλικά εντός του κτιρίου. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αμέλεια και όχι από πρόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ακατοίκητο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Ερμού και Πιττάκη.

Λόγω των υλικών που ήταν πεταμένα στο εσωτερικό του κτιρίου, η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα το κτίριο να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Για την κατάσβεση του κτιρίου επιχείρησαν ακόμα 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, που παρέμειναν στο σημείο μέχρι να σβήσει και η τελευταία φλόγα και να ολοκληρωθεί ο έλεγχος για τυχόν εγκλωβισμένους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...