Κοινωνία

Καλαμάτα: Η απόγνωση με οδήγησε στο να πετάξω το μωρό μου στα σκουπίδια, λέει η 24χρονη Γεωργιανή

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η 24χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Η νεαρή γυναίκα κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας και υποστηρίζει πως ό,τι έκανε το έκανε γιατί ήταν σε απόγνωση.

«Δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει. Κανέναν να με στηρίξει. Είμαι μόνη μου. Έφτασα νύχτα, τριγυρνούσα στην Καλαμάτα και κάποια στιγμή θόλωσα και το πέταξα» φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Κωνσταντίνο Κρόμπα η 24χρονη είναι ψυχολογικό ράκος και έχει μετανιώσει.

Η ίδια είναι μόνιμη κάτοικος Καλαμάτας ενώ οι γονείς της ζουν στη Μεσσηνία.

Γέννησε στην Καλαμάτα, πήγε Αθήνα και επέστρεψε με ΚΤΕΛ στην Καλαμάτα
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του 4 μηνών αγοριού γέννησε στις 14 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Όταν πήρε εξιτήριο ήρθε στην Αθήνα και φιλοξενήθηκε σε φίλους της. Την Τρίτη το βράδυ πήρε αγκαλιά το αγοράκι της και πήγε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ξανά στην Καλαμάτα. Περιφερόταν στους δρόμους. Τελικά γύρω στις 2 τα ξημερώματα πέταξε το μωρό στον κάδο και πήγε σε σπίτι φίλων της.

Στις 06:40 χθες Τετάρτη πρωί η φωνούλα του βρέφους ακούστηκε μέσα στον υπόγειο κάδο σκουπιδιών. Για καλή του τύχη το απορριμματοφόρο είχε καθυστερήσει μιάμιση ώρα να μαζέψει τα σκουπίδια εξαιτίας προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στη ζύγισή του.

Η κυρία Βίκυ που είναι κάτοικος της περιοχής άκουσε πρώτη τις φωνές του βρέφους. «Περνούσαν περαστικοί και τους έλεγα "παιδιά αστυνομία, παιδί" και μου απαντούσαν "γατιά είναι, έχεις τρελαθεί με τα γατιά". Αυτό μια έκλαιγε, μια σταματούσε» περιγράφει η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το μωράκι ήταν μέσα σε μία σακούλα και πάλευε για να σωθεί. Η κυρία Βίκυ είχε συνέχεια ανοιχτό το καπάκι του κάδου για να παίρνει αέρα το μωρό.

«Τους έδιωχνα όλους γιατί μια σακούλα να έπεφτε επάνω, θα το τελείωνε. Έκλαιγα εγώ εδώ, χτυπιόμουνα και έλεγα: "Θα σωθείς, θα σε σώσω εγώ καρδούλα μου, μην κλαις, μην κλαις"».

Λίγη ώρα πριν βρεθεί το αγοράκι, μια γειτόνισσα που μένει ακριβώς απέναντι, άκουσε δυο γυναίκες να μιλούν αγχωμένες:

«Η μία έλεγε στην άλλη "δεν μπορώ, δεν μπορώ". Το είπε πολύ καθαρά και μετά από λίγο άκουσα τη γειτόνισσα που φώναζε!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ