Κοινωνία

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Κάμερα φαίνεται να δείχνει τον 21χρονο να πετά σακούλα στα σκουπίδια - Βίντεο

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στην υπόθεση με τη δολοφονία ενός άνδρα στα Πετράλωνα.

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά η αστυνομία στα Πετράλωνα, καθώς ένας 21χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε τον 50χρονο νονό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος, που πάσχει από ψυχιατρική νόσο, είπε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τον 50χρονο πριν από δύο ημέρες και τον πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν φίλοι του 5οχρονου ανησύχησαν επειδή είχαν αρκετές ημέρες να τον δουν και τον αναζήτησαν. Όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τον 21χρονο που ζει στην ίδια πολυκατοικία και αυτός ομολόγησε το έγκλημα.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open το Σάββατο, η μητέρα του είπε σε οικείους της ότι «πάω να βρω τον γιο μου, γιατί έκανε κομμάτια τον νονό του». Νωρίτερα, γινόταν γνωστό ότι φιλοξενούμενος στο σπίτι του 21χρονου βαφτισιμιού του στα Πετράλωνα ήταν ο 50χρονος άντρας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, με τις Αρχές να εκφράζουν φόβους ότι δολοφονήθηκε από τον 21χρονο, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 50χρονος νονός του 21χρονου σύχναζε καθημερινά σε καφενείο της περιοχής. Την περασμένη Πέμπτη οι φίλοι του και θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν ότι έχει πολλές ημέρες να εμφανιστεί στο κατάστημα, γεγονός εξαιρετικά ασυνήθιστο για εκείνον. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο 50χρονος δεν ανέφερε στους φίλους του στο καφενείο ότι θα λείψει για κάποιον λόγο ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που ενέτεινε την ανησυχία τους. Eτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που παρουσία εισαγγελέα μετέβη στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, αστυνομικής συντάκτριας του Open Tv, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του 21χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 50χρονο νονό του. Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αίμα σε τρία δωμάτια, ανάμεσα σε αυτά τα υπνοδωμάτια, και επάνω σε κουβέρτες εντόπισαν οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στο σπίτι του 21χρονου. Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα. Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 21χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του. Πάντως, ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και μαρτυρία η οποία υποστηρίζει ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 50χρονου ότι ο γιος της τον «έκανε κομμάτια». Όμως, τότε, κανένας δεν την είχε πάρει στα σοβαρά. Η γυναίκα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

https://youtu.be/saURETXNzLc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ