Πολιτική

Βραβεία «World Travel Awards» -Το Όσκαρ τουρισμού πάει στη Μάνη!

Το βραβείο του κορυφαίου ηπειρωτικού προορισμού της Ελλάδας («Greece's Leading Mainland Destination 2019») απονεμήθηκε στη Μάνη, κατά την 26η απονομή των «World Travel Awards», γνωστών και ως Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε στις 28/11 σε ειδική τελετή-γκαλά στο Μουσκάτ του Ομάν.

Η Μάνη κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση για δεύτερη συνεχή χρονιά, επικρατώντας στη σχετική κατηγορία, προορισμών όπως η Χαλκιδική, το Καρπενήσι, το Μέτσοβο και το Πήλιο.

Εκτός από τη Μάνη, βραβεύτηκαν δύο ακόμη ελληνικές περιοχές. Οι Κυκλάδες, ως κορυφαίος νησιωτικός προορισμός και τα Χανιά ως κορυφαίος προορισμός εμπειριών επισκέπτη.

 

Η εκδήλωση επεφύλασσε πολυάριθμες διακρίσεις για ελληνικά ξενοδοχεία, εταιρίες διαχείρισης ξενοδοχείων, τουριστικά γραφεία αλλά και για ελληνικούς προορισμούς, σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Σύσσωμη η ελίτ της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας συγκεντρώθηκε στην τελετή «Grand Final Gala Ceremony 2019», που διεξήχθη στο εμβληματικό κτίριο της Βασιλικής Όπερας του Μουσκάτ, προκειμένου να θαυμάσει από κοντά τους βραβευθέντες.

Παγκόσμιες διακρίσεις απέσπασαν, επιπλέον, τρία ελληνικά ξενοδοχεία.

Τα βραβεία «World Travel Awards»
Τα «World Travel Awards» ιδρύθηκαν το 1993 και αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία σε όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως. Τα βραβεία, που αναγνωρίζονται ως η απόλυτη σφραγίδα ποιότητας, καλύπτουν όλες τις περιοχές του κόσμου μέσα από μια σειρά περιφερειακών γκαλά όπου ανακοινώνονται οι νικητές των επιμέρους περιοχών.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θεωρούνται ως μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για δικτύωση μεταξύ των επαγγελματιών της βιομηχανίας, καθώς σε αυτά παρευρίσκονται κυβερνητικοί εκπρόσωποι, ηγετικές προσωπικότητες από τον παγκόσμιο τουρισμό και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

world travel worlds 2

world travel worlds 4

lakonikos.gr.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ