Ρωσία

Su-57: «Stealth» σχηματισμός με τους»συγγενείς» Su-35, Su-34 και Su-30 (βίντεο)


Ένα απίστευτο βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα δείχνει έναν εντυπωσιακό σχηματισμό ρωσικών μαχητικών Sukhoi, με «αιχμή του δόρατος» το stealth μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς Su-57, το οποίο ωστόσο πλαισιώνεται από «συγγενικά» μαχητικά αεροσκάφη.

Παρά το γεγονός ότι η Διεθνής Αεροδιαστημική Έκθεση Μόσχας – MAKS-2019 έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο συνεχώς νέα πλάνα από τις εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις, με τον «stealth» σχηματισμό των Su-57 μαζί με τους συγγενείς του, τα μαχητικά Su-35, Su-34 και Su-30 να «κλέβει την παράσταση».

Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό stealth μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς Su-57 θα ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό και θα αλλάξει ριζικά τις δυνατότητες της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ από ότι φαίνεται η αρχή «έγινε», όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της χώρας.

Ειδικότερα, ο Alexei Krivoruchko επισκέφτηκε το εργοστάσιο παραγωγής των Su-57 όπου και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όσον αφορά το πρόγραμμα δημιουργίας αεροσκαφών πέμπτης γενιάς, είναι πλέον εμφανές ότι το πρώτο σειριακής παραγωγής μαχητικό Su-57 είναι έτοιμο».

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ