Αθλητισμός

Euro 2020: Στα χέρια του Χαριστέα η κούπα πριν την κλήρωση! “Έχει μεγαλώσει κάπως…”

Με το κύπελλο του Euro 2020 στα χέρια του φωτογραφήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας πριν την κλήρωση της τελικής φάσης (30/11) στη Νιόν της Ελβετίας, με τον Έλληνα πρώην επιθετικό να κάνει ανάρτηση με αναφορά στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από την Ελλάδα το 2004.

Ο Άγγελος Χαριστέας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νιόν της Ελβετίας όπου στις 30/11 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της τελικής φάσης του Euro 2020 ως πρεσβευτής της UEFA είναι επίσημος προσκεκλημένος.

Ο παλαίμαχος Έλληνας επιθετικός που πανηγύρισε την κατάκτηση του Euro 2004 με την Εθνική μας ομάδα όντας εκ των πρωταγωνιστών εκείνης της φοβερής πορείας και σκόρερ στον μεγάλο τελικό με τους Πορτογάλους δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει στα χέρια του το τρόπαιο της φετινής διοργάνωσης. Φωτογραφήθηκε μάλιστα κρατώντας το και έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:

“Έχει μεγαλώσει κάπως το καινούργιο κύπελλο από την τελευταία φορά που το κράτησα το 2004. Εύχομαι κάποια στιγμή η Χώρα μας να είναι σε θέση να το ξαναδιεκδικήσει”.

https://www.instagram.com/p/B5KdSabg4ie/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ