Αθλητισμός

Champions League: "Στραπάτσο" για τη Μπαρτσελόνα – Ήρθε ισόπαλη με την Σλάβια Πράγας

Έκπληξη προκάλεσε στον 6ο όμιλο του Champions League η λευκή ισοπαλία της Σλάβια Πράγας μέ την Μπαρτσελόνα και μάλιστα, μέσα στο «Καμπ Νόου».

Μπορεί να μην ήταν τόσο παραγωγική, όσο στα προηγούμενα ματς που έδωσε, παρ΄ όλα αυτά η Λειψία πέρασε νικηφόρα από την Ρωσία με 2-0 επί της Ζενίτ κι έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης του Champions League .

Οι Γερμανοί μετά το 6-1 επί της Βόφσμπουργκ (Κύπελλο) και το 8-0 επί της Μάιντς (Bundesliga) νίκησαν και στην Αγία Πετρούπολη (είχαν επικρατήσει με 2-1 στην έδρα τους πριν από 2 εβδομάδες των Ρώσων) και πανηγύρισαν το τρίτο τους «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του 7ου γκρουπ, άσχετα με το τι θα γίνει στον αγώνα, Λιόν-Μπενφίκα.

Η πρώτη έκπληξη της 4ης ημέρας έγινε στον 6ο όμιλο. Η Σλάβια Πράγας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα (0-0), με τους Καταλανούς να χάνουν μεν ευκαιρίες, να έχουν δοκάρι με τον Μέσι, αλλά οι Τσέχοι στάθηκαν αξιοπρεπώς και πήραν δικαίως το βαθμό.

Η «Μπαρτσα» με 8 βαθμούς σε 4 ματς δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα να χάσει την πρόκριση, ωστόσο, ακόμη δεν την έχει «κλειδώσει». Και μπορεί να έμεινε για 34ο ευρωπαϊκό ματς αήττητη εντός έδρας (30 νίκες, 4 ισοπαλίες), ωστόσο, οι «μουρμούρες» για τη νέα «γκέλα» της ομάδας του Βαλβέρδε, μετά το 3-1 από την Λεβάντε, θα πρέπει να θεωρούνται ως «φυσικό επακόλουθο», όπως επίσης και τα σενάρια για το μέλλον του Ισπανού προπονητή στον πάγκο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ