Κυβέρνηση

Χατζηδάκης: Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον γιατί η Ελλάδα γίνεται κανονική χώρα

Την αναζωπύρωση του διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη χώρα μας περιέγραψε την Τρίτη στον ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης στον απόηχο της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στην Ελλάδα. 

«Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από Αμερική, Κίνα και Ευρώπη γιατί η Ελλάδα αλλάζει και πείθει ότι γίνεται κανονική χώρα και ότι έχει κυβέρνηση φιλική στις επενδύσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά στο ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενεργείας.

Όπως σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης επενδυτές εκφράζουν ενδιαφέρον για την ενεργεία τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες, για τη διαχείριση απορριμμάτων και για τις ιδιωτικοποιήσεις της ΔΕΠΑ στο σύνολοι της που προωθείται το με νομοσχέδιο στη Βουλή μαζί με τη ΔΕΗ.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της για την επανεκκίνηση της οικονομίας με διαθρωτικές αλλαγές και αποκρατικοποιήσεις με έμφαση στην πράσινη ατζέντα με απολιγνιτοποίηση της χώρας.
Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...