Κοινωνία

Χανιά: Έσπασε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ξαναγύρισε στη φυλακή-Εικόνες

Πρόσφατα αποφυλακισμένος, αλλά με τις πράξεις του, φρόντισε να ξαναγυρίσει στη φυλακή. Ένας νεαρός από τη Λιβύη, προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Νέας Χώρας με αποτέλεσμα την εκ νέου σύλληψή του.

Στη σύλληψη ενός νεαρού από τη Λιβύη, που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και ο οποίος φέρεται να είναι το άτομο που προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Νέας Χώρας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Η σύλληψη του νεαρού έγινε τις πρωινές ώρες σήμερα. Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό διαπιστώθηκε από τους ιδιόκτητες των οχημάτων την Παρασκευή το πρωί.

Αντίκρισαν τα τζάμια των αυτοκίνητων τους σπασμένα, τόσο εκείνοι που τα είχαν παρκάρει σε πιλοτή, όσο και κάποια που ήταν στον δρόμο σύμφωνα με το zarpanews.

Πέρα από τις υλικές φθορές που προκάλεσαν οι βανδαλισμοί στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, οι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό των οχημάτων προσωπικά είδη, αλλά και χρήματα.

[gallery columns="1" size="full" ids="6885170,6885169,6885168,6885167,6885166"]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...