Κόσμος

Χαμός στο Μπάκιγχαμ σύμφωνα με τους Times: Η βασίλισσα Ελισάβετ έδιωξε τον πρίγκιπα Άντριου από το παλάτι!

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομα του  πρίγκιπα Άντριου η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να τον ανάγκασε να μεταφέρει το ιδιωτικό του γραφείο εκτός Μπάκιγχαμ.

Όπως μεταδίδουν οι Times, ο πρίγκιπας Αντριου, που αποσύρθηκε προσωρινά από τα βασιλικά του καθήκοντα, καλείται να εγκαταλείψει το γραφείο του και να βρει άλλον χώρο για να το στεγάσει. Αυτό ήταν ένα ακόμη «χτύπημα» για τον πρίγκιπα Αντριου, καθώς παραιτήθηκε και από το ρόλο του στο πρόγραμμα Pitch @ Palace.

Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Αντριου εθεάθησαν να κάνουν ιππασία στο πάρκο Windsor Great Park καθώς ο δούκας θέλησε να βρει υποστήριξη στο πρόσωπο της μητέρας του. Είναι η πρώτη φορά που εθεάθησαν μαζί από τότε που του ζήτησε να παραιτηθεί από τα δημόσια καθήκοντα, μετά από συζήτηση με τον πρίγκιπα Κάρολο.
Ο πρίγκιπας Αντρίου βρίσκεται στη δίνη του σκανδάλου Τζέφρι Επσταιν και τις καταγγελίες της Βιρτζίνια Ρόμπερτς ότι εξαναγκάσθηκε σε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του όταν ήταν ανήλικη. Ο ίδιος ο πρίγκιπας, σε συνέντευξή του, δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, στάση που επικρίθηκε έντονα από τον βρετανικό Τύπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ