Εκκλησία της Ελλάδος

Φθιώτιδα: Ο Μητροπολίτης Συμεών θα λειτουργήσει για έναν κάτοικο σε ορεινό χωριό (βίντεο)

«Θέλω να είμαι ο Δεσπότης της καρδιάς σας....», είπε ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, ο οποίος με τον ερχομό του έχει κλέψει κυριολεκτικά τις καρδιές όλων των πολιτών της Φθιώτιδας.

Την πρώτη Κυριακή μετά την ενθρόνισή του στη Φθιώτιδα, ο κ. Συμεών θα πάει να λειτουργήσει σε ένα ορεινό χωριό του νομού, που αυτή τη στιγμή έχει μόνο έναν κάτοικο. Στο χωριό Νικολίτσι της δυτικής Φθιώτιδας.

https://youtu.be/0KYdy5FOHLo

«Δεν θα ζητήσω να έρθετε εσείς σε μένα. Από σήμερα έρχομαι εγώ σε εσάς. Πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, στις πόλεις και στα χωριά μας, παντού! Στους δρόμους, στα σχολεία, στα γήπεδα, στις πλατείες, στα καφενεία, στα χωράφια, στις στάνες, στα εργοστάσια. Σπιθαμή προς σπιθαμή θα οργώσω τη Μητρόπολή μας. Έρχομαι λοιπόν να χτυπήσω τις πόρτες των καρδιών όλων σας. Ανοίξτε μου τις καρδιές σας! Δεν έρχομαι να εισβάλλω με βία, έρχομαι να σας γνωρίσω....», είπε ο νέος Μητροπολίτης Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...