Κοινωνία

Υπόθεση Τοπαλούδη: Στις 13 Ιανουαρίου η δίκη - Τι δηλώνει η μητέρα του ενός κατηγορούμενου

Η δίκη για το βιασμό και την ανθρωποκτονία της Ελένης Τοπαλούδη, θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 13 Ιανουαρίου.

Η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, μίλησε στην τηλεόραση, λίγους μήνες πριν την έναρξη της πολύκροτης δίκης.

Στις 13 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από τη Ρόδο.

Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας, η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί στην Αθήνα και όχι στο νησί των Ιπποτών.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και δήλωσαν ότι ετοιμάζονται για έναν «ψυχολογικό Γολγοθά».

Από την πλευρά της, η μητέρα ενός των εκ των δύο κατηγορούμενων, υποστήριξε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Έχει περάσει για το παιδί μου ότι αυτό το παιδί είναι "απροστάτευτο". Αυτό το παιδί δεν είναι απροστάτευτο! Έχει δύο υπέροχους γονείς, έχει μια συγγένεια τι να σας πω, από όλα τα μέρη»
Και συνέχισε: «Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, είμαι από οικογένεια παπά. Η πρώτη οικογένεια στο χωριό μου! Και να ντρέπονται για αυτά που λένε. Δεν είναι αυτός που νομίζετε πως είναι! Είναι ένα παιδάκι, τίποτε άλλο. Ένα παιδί!»

Υπενθυμίζεται ότι ο βιασμός και η δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας έγιναν τον Νοέμβριο του 2018 στο νησί των Ιπποτών, ενώ ως δράστες κατηγορούνται δύο νεαροί άνδρες.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης είχε προκαλέσει αποτροπιασμό όχι μόνο στη Ρόδο, αλλά σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αποτελούν «κόκκινο πανί».

Μάλιστα, ένας εκ των δύο έχει ήδη δεχθεί επίθεση από συγκρατούμενούς του, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταγωγή του σε νέο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ