Ρωσία

Τρελή απόδραση: Τον έδεσαν σε καλοριφέρ, το πήρε αγκαλιά και πήδηξε απ' το παράθυρο (βίντεο)

Όλα για όλα τα έπαιξε κρατούμενος στη Ρωσία για να κερδίσει την ελευθερία του. Τον είχαν δέσει με χειροπέδες σε καλοριφέρ σε αστυνομικό τμήμα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει φυλακισμένο.

Αντί να βγάλει τις χειροπέδες, απλά, έβγαλε ολόκληρο το καλοριφέρ από τον τοίχο. Το πήρε αγκαλιά και πήδηξε από το παράθυρο του 2ου ορόφου.

Προσγειώθηκε στην οροφή ενός κόκκινου βαν παρκαρισμένου από κάτω. Πήρε το καλοριφέρ κι άρχισε να τρέχει προς την ελευθερία.

Στο ανοιχτό παράθυρο φαίνεται και μια άλλη φιγούρα να βγάζει το πόδι και να ετοιμάζεται να πηδήξει κι αυτό. Εκεί το βιντεοσκοπημένο κλιπ τελειώνει και ξεκινά τη viral πορεία του στο Διαδίκτυο.

https://youtu.be/kzyhs0spTmE

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αστυνομικό τμήμα που συνέβη η απόδραση παραμένει άγνωστη, όπως άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για πραγματικό ή σκηνοθετημένο περιστατικό.

Πάντως, σύμφωνα με αρκετούς από τους σκεπτικιστές χρήστες των κοινωνικών δικτύων, πρόκειται, πιθανότατα, για φάρσα.

Είναι μάλλον αδύνατο για έναν κρατούμενο να καταφέρει να ξεριζώσει με γυμνά χέρια ένα παλιό ρώσικο καλοριφέρ από τον τοίχο. Εδώ, ένας έμπειρος υδραυλικός με τα κατάλληλα εργαλεία και θα δυσκολευόταν.

Άσε που ένα τέτοιο καλοριφέρ θα πρέπει να ζυγίζει 25 με 30 κιλά, κάτι που δεν φαίνεται ούτε από την πτώση ούτε από το πως το σηκώνει στα χέρια του ο υποτιθέμενος δραπέτης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ