Απόψεις

Τράγκας: «Το σύνθημα που επικρατεί στις νέες μνημονιακές σελίδες είναι: τέλος οι μπαχαλάκηδες, ΖΗΤΩ οι μετανάστες!»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Τράγκας, στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1:

«Όταν δεν έχεις να δώσεις άρτο, όταν το τραπέζι παραμένει άδειο, τότε δίνεις θεάματα.

Όταν είσαι φοβισμένος και ζαρωμένος στην ψυχή, τότε πρέπει να δείχνεις ότι προστατεύεις την κοινωνία από τους κακούς.

Όταν μυρίζεις από πάνω μέχρι κάτω ανεπάρκεια και αναποτελε-σματικότητα σε σοβαρά θέματα, όπως η αλλαγή του πληθυσμού σου από ξένους, τότε αλλάζεις την ατζέντα και βγάζεις σκιάχτρα πάνω στη σκηνή. Τότε μιλάς για θανάσιμους κινδύνους από προβοκάτορες, κακοποιούς και τρομοκράτες.
Τότε θέλεις να δείξεις ότι εμπεδώνεις την ασφάλεια των πολιτών και απομακρύνεις την ανασφάλεια.

Οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων σήμερα είναι γραμμένες με κινέζικα ιδεογράμματα. Όχι επειδή ήρθε εδώ ο κινέζος Πρόεδρος, προκειμένου να μας κάνει κινέζικη αποικία ή να ανοίξει νέες επιθετικές πύλες εναντίον της Δύσης και ειδικά των Αμερικανών.

Όχι επειδή πιάσαμε κάποια οξειδωμένα όπλα και δύο τρομοκράτες τόσο έμπειρους που ο ένας τραυμάτισε τον άλλον στη ληστεία που έκαναν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Όχι επειδή η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού ήταν τσάι από την Κεϋλάνη, επεξεργασμένο από αποικιακό εργοστάσιο, για να κοιμηθεί κάποιος καλά ή να γυρίσει πλευρό στις 9 το πρωί.

Όλα μαζί ήταν κινέζικα ιδεογράμματα σε μια χώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι υποχρεωμένη να υλοποιήσει τις επόμενες σελίδες του μνημονιακού ευαγγελίου, που έχει απαλείψει τα ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων και τους καλεί να πιάσουν πάλι αιματηρά πλεονάσματα.
Σιγά σιγά οι Έλληνες θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν νέες θέσεις εργασίας μέχρι να εκπαιδεύσουμε τους ξένους, να τους δώσουμε τις θέσεις μας, για να πιάσουν δουλειά στις θέσεις των παιδιών μας που θα φύγουν στο εξωτερικό.

Θα έλεγα ότι οι επόμενες γλώσσες που θα διδάσκονται στα σχολεία, θα είναι τα τούρκικα και τα κινέζικα. Τα ελληνικά θα είναι χρήσιμα, όπως τα λατινικά ή ως πρόσθετο εφόδιο σε κάποιους που θέλουν να λέγονται μορφωμένοι.

Το σύνθημα που επικρατεί στις νέες μνημονιακές σελίδες είναι : τέλος οι μπαχαλάκηδες, ΖΗΤΩ οι μετανάστες!
Τα κανάλια ανακαλύπτουν πλέον νέα συνθήματα στη χώρα που πεθαίνει και αλλάζει δραματικά. Η Χρυσή Αυγή πέθανε, ζήτω οι ρατσιστές που φωνάζουν εναντίον των χιλιάδων μεταναστών.

Αυτοί θα δώσουν πλέον τροφή στα κανάλια που στηρίζουν τα ευρωπαϊκά κόμματα, το πολιτικό προσωπικό που μας έφερε ως εδώ και μας κατεβάζει αγκαζέ στου κακού τη σκάλα.

Ο Κινέζος Πρόεδρος είναι εδώ και σίγουρα ανοίγουν σαμπάνιες όλα τα ανθελληνικά κέντρα του κόσμου. Οπωσδήποτε οι Αμερικανοί είναι ευχαριστημένοι από τις επιδέξιες διεθνείς κινήσεις του κου Μητσοτάκη.

Είναι σίγουρο ότι αν ο λαός δεν φάει με χρυσά κουτάλια, οπωσδήποτε θα χρησιμοποιήσει ξυλάκια για να φάει χελωνόσουπα ή χελιδονοφωλιές.

Συμπτωματικά η Cosco δίνει περισσότερο ψωμί στην εκάστοτε κυβέρνηση και πολύ λιγότερο σε αυτούς που εργάζονται στο λιμάνι. Έτσι τουλάχιστον λένε πολλοί. Εντελώς συμπτωματικά, την ώρα που έρχεται ο Κινέζος, υπάρχουν μαζικές αντιδράσεις για τους χιλιάδες μετανάστες, πιάνουμε τρομοκράτες μεγάλου βεληνεκούς, έτοιμους να ανατινάξουν τα πάντα στην Ελλάδα. Ευτυχώς υπήρξε η χθεσινή συνέντευξη του κου Μητσοτάκη στον Γιώργο Αυτιά, που όχι μόνο έβγαλε ειδήσεις αλλά συγκλόνισε με τα ερωτήματα του καλού δημοσιογράφου και την υποδοχή που επιφύλαξε στον πρωθυπουργό.

Ο κος Μητσοτάκης, αντί να πάει να τρέξει στο μαραθώνιο, πήγε νωρίς στον ΣΚΑΙ και όπως είπε ο παρουσιαστής που τον έκοψε ο Μητσοτάκης στις εκλογές από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, δεν έβαλε κανέναν όρο. Όπως είπε ο κος Αυτιάς δεν του είπε ρώτα με αυτό ή το άλλο. Άλλωστε και ο πρωθυπουργός του είπε: Κύριε Αυτιά είστε ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, αλλά όταν έχω αποφασίσει να μην μιλήσω για ένα θέμα, όσο και να με πιέζετε δεν θα σας πω τίποτα. Η συνέντευξη αυτή δεν έβγαλε ειδήσεις, ούτε για την έλλειψη αντικαρκινικών φαρμάκων, ούτε για τα σχέδια αντιμετώπισης της αλλαγής πληθυσμού, ούτε για την υπογεννητικότητα, ούτε για τα σχολεία, ούτε για τα εσωτερικά της ΝΔ.

Θα μου πείτε, όταν έχεις τον πρωθυπουργό της χώρας, δεν τον ρωτάς ούτε βαθιά, ούτε πλατιά για το τι θα κάνει στα ελληνοτουρκικά, για την ειδική σχέση που ετοιμάζουν η Μέρκελ και η Φοντελάιαν για τα Σκόπια και την Αλβανία, ούτε για τους μετανάστες που φυτεύει κατά χιλιάδες με γερμανική εντολή σε όλη την Ελλάδα. Περιορίζεσαι στις επιτυχίες της αντιτρομοκρατικής. Επίσης, δεν τον ρωτάς γιατί έκανε το άνοιγμα με τους κινέζους και τι θα κάνουν οι Κινέζοι αν συμβεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Προσγειώνεσαι στα πιο πεζά θέματα, όπως οι επιτυχίες της αντιτρομοκρατικής και το τέλος των μπαχαλάκηδων.

Περιορίζεσαι να πεις ότι έκανες μια επέμβαση στις τράπεζες και τέλος. Θα έλεγα ότι είσαι ευχαριστημένος να ακούσεις από τον πρωθυπουργό ότι θα πέσουν οι πρώτες φωτογραφίες στις κορδέλες του Ελληνικού το 2020. Βέβαια, ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε χθες ότι δεν άλλαξε ως δια μαγείας η Ελλάδα σε 4 μήνες και ότι αυτός και μόνο αυτός θα κρίνει και θα παρεμβαίνει για την επίλυση προβλημάτων.

Σίγουρα είναι καλές οι αστυνομικές επιτυχίες στον τομέα των μπαχαλάκηδων και της τρομοκρατίας αλλά σίγουρα δεν γίνονται γιουβέτσι και φρικασέ στα σπίτια των πολύ φτωχών, δεν γεννάνε θέσεις εργασίας, δεν δίνουν περιπολικά στην αστυνομία και ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ και κυρίως δεν ανακόπτουν τους χιλιάδες πράκτορες και κομάντος του Ερντογάν να εισέλθουν στη χώρα.

Ο αγαπητός κύριος Μητσοτάκης τον τελευταίο καιρό μας εφοδιάζει με πληροφορίες γύρω από το φαγητό που του αρέσει, το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, την αγάπη για τη μητέρα του, τη στοργή και τη λατρεία στη γυναίκα του, στην οικογένεια, τις προσπάθειες να εμπεδώσει την τάξη.
Σίγουρα δεν έχει οξεία αντιπολίτευση. Πιο σίγουρα είναι φρέσκος και έχει ανοχή.

Ακόμη πιο σίγουρα είναι ευρωπαϊστής, φιλογερμανός, οπαδός του μνημονίου και υποστηρικτής των εν Αθήναις μεγάλων οικογενειών.
Οι βασικοί σύμμαχοί μας, οι Αμερικανοί και όχι μόνο τον θεωρούν πιόνι των Γερμανών και υποπτεύονται ότι με οδηγίες τους κάνει ανοίγματα στο Πεκίνο και ξαναβλέπει τους Ρώσους.

Όπως μου λένε οι Ρεπουμπλικάνοι ποντάρει στην πτώση του Τραμπ και συνεργάζεται στενά με τον Open Society και τον κο Σόρος. Μεταξύ μας, ο θεός να βάλει το χέρι του. Δεν ξέρω αν οι Κινέζοι θα αγοράσουν το χρέος μας. Θεωρώ πιο σίγουρο ότι ποτέ δεν θα πάρουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τους Γερμανούς και θα υποχρεωθούμε να δώσουμε γη και ύδωρ στον Ερντογάν.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές