Κόσμος

Το βίντεο της τουριστικής καμπάνιας 2020 της Τουρκίας κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, για Δύση, Ασία και Άπω Ανατολή

Γυρίσματα σε 5 διαφορετικές πόλεις

Το νέο διαφημιστικό βίντεο της Τουρκίας για το 2020 παρουσίασε ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Mehmet Nuri Ersoy.

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, για τις αγορές της Δύσης, της Ασίας και της Άπω Ανατολής, εκτός των άλλων θέλει να παρουσιάσει την Τουρκία και ως ιδανικό προορισμό για οικογενειακά ταξίδια.

Οι ταινίες μικρού μήκους δημιουργήθηκαν έπειτα από 2 μήνες επεξεργασίας από ομάδα 98 ατόμων από 5 διαφορετικές πόλεις και τα γυρίσματα, συμπεριλαμβανομένων λήψεων από drone, έγιναν σε 7 διαφορετικά μέρη.

Το βίντεο θα αποτελέσει τη βάση μιας ολοκληρωμένης καμπάνιας μάρκετινγκ που θα οργανώσει το υπουργείο το 2020 και θα περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, ψηφιακές εφαρμογές νέας γενιάς, διαφημίσεις στο διαδίκτυο και σε έντυπα και ειδικές εκδηλώσεις εξειδικευμένες για κάθε αγορά.

https://youtu.be/vnntP5joBlI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...