Αρχείο

Τζουλιάνι κατά Σόρος για το ουκρανικό: "Βρώμικο" χρήμα με ουρά!

Ο Ρούντι Τζουλιάνι ισχυρίζεται ότι Αμερικανοί διπλωμάτες έχουν ενεργήσει για να προωθήσουν τα συμφέροντα του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος στην Ουκρανία σε αυτό που περιγράφει ως ένα πρόγραμμα "μαζικής αμοιβής" το οποίο περιελάμβανε την παραποίηση των αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του Προέδρου Trump.

"Το γραφείο για την καταπολέμηση της διαφθοράς είναι μια αντίφαση", δήλωσε ο Giuliani στο Glenn Beck, σχετικά με το Εθνικό Γραφείο Καταπολέμησης της Διαφθοράς (NABU) της Ουκρανίας, το οποίο ο Τζο Μπάιντεν βοήθησε να δημιουργήσει όταν ήταν ο άνθρωπο-κλειδί της κυβέρνησης Ομπάμα στην Ουκρανία.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ένα ουκρανικό δικαστήριο έκρινε ότι ο διευθυντής της NABU Artem Sytnyk "ενήργησε παράνομα" όταν αποκάλυψε την ύπαρξη του ονόματος του διευθυντή καμπάνιας του Trump Paul Manafort στο δημοσιογράφο και πολιτικό Serhiy Leschenko σε "μαύρο βιβλίο" με πληρωμές στον Manafort από την προηγούμενη διοίκηση της Ουκρανίας. Η απόφαση εναντίον του Sytnyk και του Leshchenko αργότερα ανατράπηκε.

Η σύνδεση Soros 

"Μία από τις πρώτες περιπτώσεις που απέρριψαν ήταν μια περίπτωση στην οποία η ΜΚΟ [AntoS] του Σόρος, υποτίθεται ότι είχε καταχραστεί πολλά χρήματα, αλλά όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι συγκέντρωσε βρώμικες πληροφορίες για τους Ρεπουμπλικάνους και για άλλα άτομα που εργάστηκαν για την Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή ", συνέχισε ο Giuliani.

Αλλού στη συνέντευξη, ο Τζουλιάνι περιγράφει την αντίδρασή του όταν ανακάλυψε την ουκρανική συμπαιγνία που υπονόμευσε τις κατηγορίες των Δημοκρατικών εναντίον του προέδρου.

"Αλληλούια! Τώρα έχω αυτό που ένας δικηγόρος υπεράσπισης θέλει πάντα: μπορώ να βγάλω ότι κάποιος άλλος διέπραξε αυτό το έγκλημα!" Είπε ο Τζουλιάνι.

Ο Τζουλιάνι εξήγησε στον Beck ότι είχε πάει στην Ουκρανία ζητώντας απαλλακτικά αποδεικτικά στοιχεία, κάτι που θα απαλλάξει τον πελάτη του, τον πρόεδρο, από την έρευνα ειδικών συμβούλων.

Όταν ο Giuliani ρωτήθηκε άμεσα για την ταυτότητα του καταγγελλόμενου, είπε ότι δεν μπόρεσε να μιλήσει δημοσίως για το ζήτημα και δεν μπόρεσε να αναφέρει αν ήξερε την ταυτότητα ή όχι.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι στην Ουκρανία υπήρξαν αρκετοί εισαγγελείς που ήταν πρόθυμοι να καταθέσουν για τη συμπαιγνία, αλλά μπλοκαρίστηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Όταν το ζήτησε ο Beck, είπε ότι θα του παράσχει τα ονόματα αυτών των ατόμων OFF the record.

«Η υπόθεση είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την αμοιβή και αποτελεί απόλυτη παγίδα της δικαιοσύνης», δήλωσε ο Τζουλιάνι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...