Κόσμος

Συρία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί στην Ιντλίμπ αφήνουν πίσω 7 άμαχους νεκρούς - Ανάμεσά τους και 3 παιδιά

Το αιματοκύλισμα στη Συρία συνεχίζεται με ρωσικούς βομβαρδισμούς να στερούν τη ζωή σε επτά αμάχους στην πόλη Ιντλίμπ, ανάμεσα τους και 3 παιδιά.

Νέα αθώα θύματα μετρά η πόλη Ιντλίμπ στη Συρία… Από αεροπορικές επιδρομές που έκανε η Ρωσία σύμμαχος της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ στην περιοχή έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα, ανάμεσά τους και τρία παιδιά. Την είδηση έκανε γνωστή το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι ρωσικοί βομβαρδισμοί είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 7 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 8 στο χωριό Καφαρούμα, στο νότιο τμήμα της Ιντλίμπ, σύμφωνα με τη ΜΚΟ. Ορισμένοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε «κρίσιμη κατάσταση», εξήγησε ο διευθυντής της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Είναι η τρίτη φορά σε διάστημα 8 ημερών, που η ρωσική πολεμική αεροπορία σφυροκοπά τη βορειοδυτική Συρία. Την Τετάρτη, 8 άμαχοι σκοτώθηκαν από τα αεροπορικά πλήγματα της Μόσχας στο δυτικό Χαλέπι, ενώ τη 2α Νοεμβρίου, 6 άμαχοι σκοτώθηκαν στο νότιο τμήμα της Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ