Πολιτική

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κολοκοτρώνης ήταν πρόσφυγας!» - «Τα πρακτικά των συνεδριάσεων της πρώτης Βουλής είναι γραμμένα στα Αλβανικά»


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των ΣΥΡΙΖαίων, οι οποίοι δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού. Συνεχώς προσβάλλουν τους Έλληνες, ενώ παίρνουν συνεχώς το μέρος των μεταναστών.

Ζούμε δυστυχώς σε μία χώρα όπου επιτρέπεται να αμαυρώνεις την παρέλαση στην επέτειο του ΟΧΙ, αλλά που απαγορεύεται να δηλώνεις δημόσια ότι αγαπάς την πατρίδα σου. Σημεία των καιρών!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΚ

"Και αν πάρουμε υπόψη μας πως ο Κολοκοτρώνης ήταν Αρβανίτης, δηλαδή από γονείς πρόσφυγες για αναζήτηση δουλειάς στη Πελοπόννησο, ας σκεφθούμε ότι οφείλουμε την ελευθερία μας σε πρόσφυγες!". Αυτή την άποψη κατέγραψε, στην προσωπική του σελίδα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας.

Μάλιστα, σε διάλογο, κάτω από την ανάρτηση, έγραψε ... "αν δεν εμπιστεύονταν οι Αλβανοί στρατιώτες που κρατούσαν τη Τρίπολη τον Κολοκοτρώνη που ήταν Αρβανίτης και μιλούσε τη γλώσσα τους και έτσι αποχώρησαν από το κάστρο της Τρίπολης η άλωση της Τρίπολης δεν θα είχε πραγματοποιηθεί!", αναφέρει το arcadiaportal.gr

Μάλιστα παρά τις αντιδράσεις, ο κ. Παπαζαχαρίας επανήλθε και έγραψε: "Και που να τους έλεγα να πάνε μερικοί να δούνε τα πρακτικά των συνεδριάσεων της πρώτης Βουλής του νεοσύστατου κράτους μας ότι είναι γραμμένα στα Αλβανικά!". Μάλιστα, προέτρεψε έναν φίλο του, που αναρωτήθηκε από που προκύπτει αυτό ... "Να πας στο Μουσείο της Βουλής να το δεις με τα μάτια σου!"

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους θα έλεγε σήμερα εάν ζούσε ο Θ. Κολοκοτρώνης!

Δείτε το post:

https://www.facebook.com/tasospapazax/posts/2665197976879230&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...