Αθλητισμός

Σοκ! - Άσχημα νέα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Παρατείνεται η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαιτίας της καθυστέρησης του έργου της υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, όπερ σημαίνει ότι η «Αγια Σοφιά» δεν θα είναι έτοιμη μέσα στο 2020.

Αυτό υποστήριξε σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Sportime» η εντεταλμένη σύμβουλος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Ευρώπη Κοσμίδη.

Ο λόγος της καθυστέρησης του κομβικού αυτού έργου είναι η μειοδότρια εταιρία, παρότι η κ. Κοσμίδη ήταν αισιόδοξη πως η υπογειοποίηση θα ξεκινήσει πριν μας αφήσει το 2019.

Λαμβάνοντας υπόψη πως τα έργα της υπογειοποίησης αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον 14 μήνες, γίνεται αντιληπτό πως το γήπεδο θα είναι ολοκληρωμένο το 2021.

Οι εργασίες πάντως για το γήπεδο αυτό καθαυτό προχωρούν κανονικά και τον Μάρτιο του 2020 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του στεγάστρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...