Κοινωνία

Σε χαράδρα στη Χαλκιδική βρέθηκε αγνοούμενη από τη Θεσσαλονίκη

Ανασύρθηκε ζωντανή με υποθερμία και σπασμένο πόδι

Μεγάλη επιχείριση διάσωσης μιας νεαρής γυναίκας, που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε σε χαράδρα στη Χαλκιδική, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα halkidikinews.gr, οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρχές, ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε. Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στη Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα εντοπίστηκε από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα. Τα μέλη της ομάδας ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει «βοήθεια» μέσα από τη χαράδρα κάτω από δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της. Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ