Αθλητισμός

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3: “Τρελή” ματσάρα χωρίς νικήτη!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραλίγο να ολοκληρώσει την ανατροπή της χρονιάς αφού μετέτρεψε το εις βάρος της 2-0 σε 2-3 μέσα σε 8 λεπτά (!) όμως η Σέφιλντ ισοφάρισε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων στερώντας από τους "κόκκινους διαβόλους" τη νίκη.

“Τρελό” ματς ήταν αυτό μεταξύ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 13η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 3-3 σε μία αναμέτρηση που είχε τα πάντα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Φλεκ (19′) και Μουσέ (52′) και μέχρι το 70′ είχαν τον απόλυτο έλεγχο έλεγχο του ματς με όλα να δείχνουν πως θα έπαιρναν μία μεγάλη νίκη. Εκεί ήταν όμως που “ξύπνησαν” οι “κόκκινοι διάβολοι” και έκαναν μία απίστετυη ανατροπή αφού σημείωσαν τρία γκολ σε 7 λεπτά!

Συγκεκριμένα οι Γουίλιαμς (52′), Γκρίνγουντ (77′) και Ράσφορντ (79′) έφεραν “τούμπα” το ματς αλλά δεν ήταν γραφτό να υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση αφού στο 90’+1′ ο ΜακΜπέρνι ισοφάρισε για το τελικό 3-3 σε ένα από τα πιο θεαματικά και εντυπωσιακά ματς της φετινής σεζόν στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...